Toate produsele din metale pretioase comercializate de Felicely.ro sunt verificate, analizate si marcate ANPC cu marca de stat si marca de responsabilitate a producatorului, precum si marca de titlu a argintului – 925.

Conform OG 190/2000, SC FELICELY INVEST SRL este autorizata ca operator de metale si pietre pretioase.

Garantie comerciala pe care o oferim clientilor este de 365 zile de la data achizitiei si include fatul ca bijuteria este din argint si este marcata de persoane autorizate ANPC. Produsele care prezinta defecte de fabricatie vor fi schimbate, numai daca nu au fost purtate. Garantia nu include produsele care prezinta defecte cauzate de lovituri , neglijenta sau a utilizarii neadecvate.

Conform legii 449/2003, art. 11, alin 2, cumparatorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul caderii pietrelor.

Orice reparatie la produsele aflate in termenul de garantie se va efectua in mod gratuit sau se va inlocui produsul, in conditiile OG nr. 21/1992 revizuita, daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a prezentat cauza unei asemenea deteriorari. In cazul in care bijuteria nu poate fi reparata, in functie de alegerea consumatorului, aceasta poate fi inlocuita cu un model asemanator.

Pentru o intretinere cat mai corecta a bijuteriilor, va recomandam:

  • Pastrati bijuteriile in cutiile primite sau in alte cutii destinate bijuteriilor, in locuri ferite de factori nocivi
  • Curatati bijuteria cu o carpa moale si substante adecvate fiecarui tip de bijuterie pentru ca aceasta sa isi pastreze stralucirea
  • Evitati purtarea bijuteriilor in timpul activitatilor casnice/ fizice
  • Purtati cu grija bijuteriile, in special cele incrustate cu pietre sau perle, deoarece montiura acestora nu rezista la socuri termice
  • Nu purtati bijuteriile in timpul somnului, pentru a evita deteriorarile sau ranirile
  • Evitati contactul cu apa, detergenti sau alte substante chimice